Kapcsolat

méhnyakrákmegelőzés.hu

méhnyakrákmegelőzés.hu

Kapcsolat

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a www.méhnyakrákmegelőzés.hu weboldalon!
Amennyiben kérdése, vagy észrevétele merülne fel az internetes oldallal vagy annak tartalmával kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a https://www.gsk.hu/kapcsolatfelvetel.aspx oldalon keresztül.

Nemkívánt esemény (mellékhatás) jelentése

A GSK a törvényi előírásoknak megfelelően folyamatosan ellenőrzi valamennyi gyógyszerének biztonságosságát úgy a klinikai vizsgálatok során, mint a már forgalomba hozott termékek alkalmazása esetén. Ezek az információk hozzájárulnak termékeink folyamatos biztonsági felügyeletéhez.
Ha valamelyik termékünkkel kapcsolatban mellékhatást tapasztal, kérjük jelentse a helyi gyógyszerhatóság (OGYÉI) vagy kezelőorvosa részére, továbbá örömmel vennénk, ha felvenné a kapcsolatot helyi GlaxoSmithKline irodánkkal a lenti elérhetőségeken.
Amennyiben gyógyszer és termékbiztonsági vagy klinikai vizsgálattal kapcsolatos sürgős információra van szüksége, munkaidőben hívja a +36 1 22 55 499 telefonszámot vagy munkaidőn kívül a + 36 1 22 55 300 számot. A megadott szám tárcsázása után, az átirányításig, kérjük, türelemmel várakozzon.

HU/COM/0005/12(3) - Az anyag aktualizálásának dátuma: 2015. március 17., az anyag felülvizsgálatának dátuma: 2016. február 17.